Wat Zeg Je Nou Echt – Taalscan

Welk verhaal vertel jij jezelf? Wat zeg je nou écht?

Stel je eens voor dat er eindelijk naar je geluisterd wordt. Hoe zou jij je dan voelen? Wat zou je doen? Ik wed dat je dan makkelijker keuzes maakt. Dat je meer zelfvertrouwen hebt. Dat je assertief zult zijn.

Waarom ik dit zeg? Omdat ik weet hoe groot de kracht van taal en communicatie kan zijn. En omdat kleine aanpassingen in je taalgebruik kunnen zorgen voor grote veranderingen.

Mijn Wat Zeg Je Nou Echt – Taalscan geeft je inzicht in wat je nou eigenlijk écht zegt!

Hoe ik jou inzicht geef in je taalgebruik

Ik analyseer je taalgebruik en kijk naar je non-verbale communicatie. Dit werk ik uit in de Wat Zeg Je Nou Echt – Taalscan. Je ontvangt deze analyse in een rapport. Je leest daarin wat je écht zegt, welke onbewuste overtuiging daarbij hoort én je krijgt 3 tips om mee aan de slag te gaan. Mooi toch?

Dus, ben jij er klaar voor om duidelijk te krijgen welk verhaal jij tegen jezelf vertelt? En wat dit voor je betekent? Laat het me weten, dan kijk ik wat ik voor je kan doen!

Loes Broen wacht met een kopje thee om kennis te maken

Loop jij hier
tegenaan?

 • Jij durft je niet uit te spreken
 • Jij vindt het lastig om bijv. sollicitatiegesprekken te voeren
 • Jij vindt het moeilijk om jezelf krachtig te presenteren
 • Jij hebt het gevoel dat niemand naar je luistert
 • Je hebt het idee dat niemand je begrijpt
 • Het maakt je onzeker, dat je niet weet wat je moet zeggen. Hoe je iets moet zeggen

Wat als dit jouw
situatie is?

 • Je hebt inzicht in je taalgebruik
 • Je durft je uit te spreken
 • Je voelt je krachtiger
 • Je gaat vol zelfvertrouwen een gesprek aan
 • Je weet hoe je jezelf sterk kunt presenteren
 • Jouw taalgebruik versterkt je
 • Er wordt naar je geluisterd

Wat je krijgt

 • Intake
 • Gesprek 60-90 min
 • Wat Zeg Je Nou Echt – Taalscan
 • Rapport met een analyse van je taalgebruik en drie praktische tips om direct toe te passen
 • Face-to-face in omgeving Den Haag of online via Skype/Zoom
 • Inzicht in wat je zegt, hoe je overkomt én hoe je dat in je voordeel kan laten werken

Prijs:

795,- euro

excl. BTW

Als je weet wat je echt zegt, dan word je gehoord en gezien
Loes Broen

En hoe nu verder?

Ben je overtuigd van het belang van inzicht in je taalgebruik? Of twijfel je nog? Heb je vragen? Iets dat je met me wilt bespreken? Plan vrijblijvend een afspraak met me in om kennis te maken. Vul het contactformulier in als je liever met me mailt!

Reviews: Wat anderen zeggen over de taalscan

Annemieke van der Zwan, hr-adviseur
Loes neemt de tijd voor je en biedt een luisterend oor. Ze vraagt op de juiste punten door en geeft fijne adviezen. De taalscan maakt de coaching van Loes uniek en leert je vanuit een andere invalshoek naar jezelf te kijken. Je krijgt inzicht in wat je echt zegt. Ik raad Loes zeker aan!
Angela Verhoef, adviseur bedrijfsvoering
De taalscan van Loes is duidelijk en gestructureerd. Ze haalt aan wat is besproken en koppelt dit aan mijn onbewuste overtuigingen. Ik herken mijzelf hier volledig in. Het is leuk om dit inzicht op deze wijze te krijgen. Iets wat je in je onbewuste doet en verder niet bij stil staat. Daarnaast zie ik nu welke woorden ik vaak gebruik en hoe ik overkom qua non-verbale communicatie. Erg interessant om te lezen! Ik hoopte vervolgens op tips om hier wat langer bij stil te staan. En die volgden ook. Kortom, de Wat Zeg Je Nou Echt - Analyse houdt je de spiegel voor op een andere manier.