SPREEK JE STERK - VIDEOANALYSE

LEER HOE JIJ JOUW WEBINARS EN MASTERCLASSES VOL ZELFVERTROUWEN GEEFT EN PERFECTIONEERT.

Je bent veel online, je hebt klanten en het geven van een webinar of masterclasses is je niet vreemd, maar…

toch zit het je niet helemaal lekker. Je weet dat je dit met veel meer rust en overtuiging kan doen. Je krijgt de ene na de andere uitnodiging voor het volgen van een livesessie. En de online trainingen vliegen je om de oren. Het lijkt wel alsof iedereen dit gewoon even uit de mouw schut. Maar je beseft zelf ook wel dat het voor sommige mensen lijkt alsof het bij jou allemaal van leien dakje gaat. Misschien is dat soms ook zo. Gaat het makkelijk en vanuit flow.

Maar dat voelt anders bij deze manier van communiceren. Meer rust en zelfvertrouwen zou je goed doen. Het voelt alsof je het nog niet mastert, die livesessies. Je twijfelt over of je wel een aanbod kunt. En als je dat doet dan breekt het zweet je uit. Daarnaast valt op het aantal aanmeldingen  geen peil te trekken. Laat staan hoeveel mensen daadwerkelijk inloggen en naar je verhaal luisteren. Waar doe je het eigenlijk voor?

Leuk, al die inhoud en al die feiten. Maar ons brein wordt ook beïnvloedt door de onbewuste invloed van taal en beeld (ofwel framing). Door je bewust te zijn van je taalgebruik wordt je communicatie effectiever, duidelijker én overtuigender.

Als startende ondernemer raak je overwhelmed van alle ideeën en adviezen. Komt je verhaal er niet helemaal vloeiend uit, vind je niet de juiste woorden. En brokkelt je zelfvertrouwen af als je het aantal kijkers ziet dalen.

Ben je al een aantal jaar ondernemer, dan is de kans groot dat je al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan, maar zorgen de momenten waarop je druk voelt, nog steeds voor onzekerheid. Zeker als het geven van trainingen, webinars of masterclasses niet je eerste natuur is. Of je eerste voorkeur heeft.

Het hoeft niet zo te voelen.

VAN ONZEKERE NAAR KRACHTIGE COMMUNICATIE

Toen ik 10 jaar geleden begon met werken, was ik niet het type dat uitblonk in zelfverzekerde communicatie. Ik was timide, te onzeker om zichtbaar te zijn en mijn ruimte op te eisen. Want: ‘wie ben ik om ergens iets van te vinden? Er zijn zoveel mensen ouder, beter en slimmer dan ik. Wat heb ik te vertellen?’ Totdat ik er helemaal klaar mee was. Ik besefte dat als ik wilde dat mensen mij zagen staan, ik me uit zou moeten spreken. En laat ik daar nou net alle tools voor in handen hebben. De allereerste keer dat ik besloot om mijn zegje te doen vond ik het vreselijk. Want wat zou die ander wel niet van mij denken?

De afgelopen 6 jaar heb ik gewerkt als communicatie-taalstrateeg en mediatrainer voor CEO’s, bestuurders en politici. Daar heb ik geleerd hoe belangrijk kleine details zijn. Hoe simpele aanpassingen in je verbale en non-verbale communicatie kunnen zorgen voor meer zelfvertrouwen. Een krachtige uitstraling. En een betrouwbaar verhaal.

Mijn kracht? Ik zie jou. Ik maak lastige dingen simpel. Dat doe ik door je verbale en non-verbale communicatie te analyseren. Ik laat je zien wie je denkt dat je bent en hoe je overkomt. Ik laat je zien wat je écht zegt in woord en gebaar. Dit inzicht is onbetaalbaar. Door de praktische tips die ik eraan koppel, leer jij hoe jij met meer rust en zelfvertrouwen je training, dat webinar of die masterclass insteekt. Hoe je met meer zelfvertrouwen je aanbod doet. En hoe jij jouw communicatie in jouw voordeel kunt laten werken voor meer invloed, rust en zelfvertrouwen.

Dit had ik niet gekund zonder mijn eigen ervaringen en leerproces hierin. En zonder de werkervaring die ik daarna heb opgedaan bij het trainen van CEO’s, bestuurders en politici om in de media te komen. Ik heb een ontzettend scherpe en analytische blik als het gaat om jouw communicatie. In de videoanalyse van jouw training, webinar of masterclass laat ik je zien waar voor jou de kansen liggen.

Je kan het geven van die webinars en masterclasses ook anders ervaren, namelijk zo:

 • Met gezonde zenuwen maar zonder een gebrek aan zelfvertrouwen doe jij je ding.
 • Je bent je bewust van je communicatiestijl, je taalgebruik en je non-verbale communicatie.
 • Daardoor weet je snel in welke valkuilen je onbewust stapt en hoe je dat kan aanpakken.
 • Je snapt dat je jouw communicatie in je voordeel kunt laten werken zodat jij je krachtig en zelfverzekerd voelt als je jouw verhaal doet.
 • Je communiceert efficiënt, duidelijk en direct.
 • En bovenal: het voelt moeiteloos.

Dit klinkt perfect, toch? Van onzeker en met knikkende knieën een masterclass geven naar vol zelfvertrouwen voor een (online) groep staan.

Daar help ik je bij!

Met mijn unieke methode maak ik een (communicatie)analyse van jouw online opname. En laat jou daarmee zien hoe jouw verbale en non-verbale communicatie overkomt. Daarnaast ontvang je concrete tips die je direct kunt toepassen.

Ik geef transparant en helder aan wat ik zie in je lichaamshouding, je communicatiestijl, wat jouw taalgebruik zegt over jou en hoe jij jouw persoonlijke communicatie kunt versterken.

 

De positieve effecten daarvan zijn groots

Loes Broen

'Jouw communicatie bepaalt hoe jij je voelt en hoe anderen jou zien.'

DE SPREEK JE STERK – VIDEOANALYSE:

Voor ondernemers die meer uit hun webinar of masterclass willen halen.

 • Je gaat meer relaxt dat webinar of die masterclass in.
 • Je voelt nog meer vertrouwen in het claimen van je expertstatus.
 • Jij bent minder snel van je stuk te brengen als je het idee hebt dat alle aandacht en focus op jou is gericht.
 • Je kijkers blijven langer met aandacht naar je kijken.
 • Je voelt geen angst om op camera te praten, want je weet nu hoe jij je krachtig kunt voelen door je taalgebruik en communicatie aan te passen.
 • Mensen gaan eerder in op je aanbod omdat zij voelen dat jij je vol zelfvertrouwen presenteert.

Je krijgt inzicht in jouw communicatiestijl. Zowel in je taalgebruik als in je non-verbale communicatie. Hierdoor leer je wat dit zegt over jou en je wereldbeeld én hoe het overkomt op anderen. Taal is namelijk onlosmakelijk verbonden met communicatie. En taal is zelden neutraal. Door je bewust te zijn van de sturende kracht van taal kun je jouw persoonlijke communicatie versterken en je invloed vergroten.

Wat is jouw communicatiestijl? Wat zegt jouw taalgebruik over jou? Hoe komt jouw non-verbale communicatie over? En wat kun je doen om jouw communicatie in je voordeel te laten werken zodat je meer invloed, rust en zelfvertrouwen ervaart tijdens het geven van dat webinar of die masterclass.

Met deze videoanalyse zet je een eerste stap om op een andere manier naar jezelf te kijken. Je ontdekt wat je nog niet wist. En daardoor kan je vooruit.

PRIJS € 199,- excl. btw

DE SPREEK JE STERK – VIDEOANALYSE.

Leer hoe je authentiek en vanuit jezelf kan communiceren. Met zelfvertrouwen. En zonder algemene trucjes. Spreek Je Sterk en voel je krachtig in wat je zegt en hoe je het zegt. Deze videoanalyse is geen uitgebreid coachingstraject. Het is een eerste stap naar meer zelfvertrouwen krijgen. Een quickscan van je taalgebruik en non-verbale communicatie. Het is een blik in de spiegel. Daarom kan het zomaar zijn wat jij nodig hebt als je al een tijdje aan het struggelen bent.

Een videoanalyse is een efficiënte manier om JOUW COMMUNICATIE in beeld te brengen op een unieke manier. Het nodigt je uit om te kijken naar wie je daadwerkelijk ziet in plaats van hoe je denkt te zijn. Deze analyse laat jou zien hoe je overkomt bij anderen. En ik geef jou mee hoe je dit in jouw voordeel kunt laten werken.

Prijs: € 199,-

excl. btw

Premium € 419,-

Heb je NU een analyse nodig?
Met deze premium service ontvang jij je videoanalyse BINNEN 24 uur.
En krijg je gratis een aftercall van 40 min. erbij.

HET RESULTAAT VAN DE SPREEK JE STERK – VIDEOANALYSE.

Je krijgt inzicht in jouw communicatiestijl. In je taalgebruik en in je non-verbale communicatie. Hierdoor leer je wat dit zegt over jou en je wereldbeeld én hoe het overkomt op anderen. Taal is namelijk onlosmakelijk verbonden met communicatie. En taal is zelden neutraal. Door je bewust te zijn van de sturende kracht van taal kun je jouw persoonlijke communicatie versterken en je invloed vergroten.

‘Je ervaart rust en zelfvertrouwen in plaats van onrust en twijfels.’

Wat is jouw communicatiestijl? Wat zegt jouw taalgebruik over jou? Hoe komt jouw non-verbale communicatie over? En wat kun je doen om jouw communicatie in je voordeel te laten werken zodat je meer invloed, rust en zelfvertrouwen ervaart tijdens het geven van die online training, dat webinar of die masterclass?

Je maakt eindelijk de impact die je als ondernemer voor ogen hebt. Want je verhaal raakt jouw klant.’

Met deze videoanalyse zet je een eerste stap om op een andere manier naar jezelf te kijken. Je ontdekt wat je nog niet wist. En daardoor kan je vooruit.

‘Je ideale klant haakt niet meer af als jij aan je pitch begint, want je hebt handige tools die je verbaal en non-verbaal kan inzetten om de aandacht vast te houden.’

OVER LOES BROEN

Ik heb jarenlange ervaring als communicatiestrateeg en mediatrainer van CEO’s, bestuurders en politici. Dit ben ik ook blijven doen toen ik in 2020 voor mezelf ben gaan werken. Omdat ik heb gemerkt dat met goede communicatiecoaching grote resultaten behaald worden, help ik sinds dit jaar ondernemers om met meer invloed, rust en vertrouwen hun trainigen, webinars en masterclasses te geven.

Wat betreft opleidingen: in 2010 ben ik cum laude afgestudeerd op de invloed van politieke taal en is mijn scriptie is gepubliceerd in het Tijdschrift voor de Communicatiewetenschap. De afgelopen jaren heb ik zowel de NLP practitioner als de NLP master gevolgd, heb ik een coachingsopleiding afgerond, een 100 uurs training bij Tony Robbins gevolgd en sinds 2021 ben ik psychologiestudent.

 

REVIEWS

Loes is een echte expert op het gebied van communicatie! Door haar videoanalyse geef ik met nog meer vertrouwen een masterclass. Als SEO-coach praat ik regelmatig voor grotere groepen, maar toch speelden de zenuwen nog weleens op. De scherpe blik en opbouwende feedback van Loes hebben ervoor gezorgd dat ik veel krachtiger kan communiceren en weet welke positieve invloed bepaalde ’trucjes’ hebben op de kijkers. Samenwerken met Loes is een aanrader voor iedereen (ondernemer of niet) die sterker en vol zelfvertrouwen wil communiceren, zowel verbaal als non-verbaal.

GABRIËLLA VAN ROSMALEN

De SEO-School

VEELGESTELDE VRAGEN

handen van Loes op het toetsenbord van haar laptop

Hoe werkt deze videoanalyse?

Heel simpel! Na aankoop, ontvang je een mailtje met de factuur. En een tweede mail met meer info. Jij stuurt jouw online opname naar mij. Ik analyseer deze en binnen 5 werkdagen ontvang jij van mij een rapport met analyse en aanbevelingen.

Hoeveel tijd kost mij dit?

Het lezen van het rapport kost je een half uurtje van je tijd. Aan de slag gaan met je aanbevelingen, betekent oefenen, oefenen en oefenen. Gelukkig communiceer je de hele dag door en kun je de aanbevelingen direct toepassen.

Hoe weet ik of dit mij écht helpt?

Dat weet je natuurlijk nooit. Maar als je er echt niets aan hebt dan krijg je gewoon je geld terug: het hele bedrag. Dus bij twijfel gewoon doen, zou ik zou zeggen.

Kan ik de analyse na afloop met je bespreken?

Uiteraard! Je krijgt 2 keuzes:
1. je boekt direct een persoonlijke afspraak tijdens de aanvraag van de analyse.
Prijs: € 119,-
2. je boekt een afspraak na ontvangst van de analyse.
Prijs: € 179,-