SPREEK JE STERK - VIDEOANALYSE

Voor meer invloed, rust en zelfvertrouwen in jouw video’s.

AL 576 KEER GEKOCHT!

Vanwege vakantie kan de videoanalyse vanaf maandag 3 oktober weer aangevraagd worden.

LEER HOE JIJ JOUW ONLINE TRAININGEN, WEBINARS EN MASTERCLASSES VOL ZELFVERTROUWEN GEEFT EN PERFECTIONEERT.

Je bent veel online, je hebt klanten en het geven van een webinar of masterclasses is je niet vreemd, maar…

toch zit het je niet helemaal lekker. Je weet dat je dit met veel meer rust en overtuiging kan doen. Je krijgt de ene na de andere uitnodiging voor het volgen van een livesessie. En de online trainingen vliegen je om de oren. Het lijkt wel alsof iedereen dit gewoon even uit de mouw schut. Maar je beseft zelf ook wel dat het voor sommige mensen lijkt alsof het bij jou allemaal van leien dakje gaat. Misschien is dat soms ook zo. Gaat het makkelijk en vanuit flow.

Maar dat voelt anders bij deze manier van communiceren. Meer rust en zelfvertrouwen zou je goed doen. Het voelt alsof je het nog niet mastert, praten op beeld, het geven van livesessies. Je twijfelt over of je wel een aanbod kunt. En als je dat doet dan breekt het zweet je uit. Daarnaast valt op het aantal aanmeldingen  geen peil te trekken. Laat staan hoeveel mensen daadwerkelijk inloggen en naar je verhaal luisteren. Waar doe je het eigenlijk voor?

Leuk, al die inhoud en al die feiten. Maar ons brein wordt ook beïnvloedt door de onbewuste invloed van taal en beeld (ofwel framing). Door je bewust te zijn van zowel je taalgebruik als je non-verbale communicatie wordt je communicatie effectiever, duidelijker én overtuigender.

Als je al een aantal jaar ondernemer bent, dan is de kans groot dat je al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan, maar zorgen de momenten waarop je druk voelt, nog steeds voor onzekerheid. Zeker als het geven van online trainingen, webinars of masterclasses niet je eerste natuur is. Of je eerste voorkeur heeft.

Het hoeft niet zo te voelen.

Waaaauw Loes, wat heerlijk om zo specifiek en uitgebreid feedback te krijgen! Te gek om te merken dat dingen waar ik eerder mee bezig ben geweest inmiddels helemaal ‘eigen’ zijn!

Ik vond het heel waardevol om te lezen. Door zo duidelijk te formuleren waar je precies naar kijkt, maakt het me heel bewust van alle componenten die meespelen. Mocht ik dan een keer minder tevreden zijn over mijn eigen videomateriaal, dan kan ik ook weer makkelijker gericht kijken wat ik kan verbeteren en hoe ik dat kan doen.

Ik ben echt een klein beetje ontroerd.

ANNE ERMENS

Zangles, workshops & voice-over-werk

Loes kan aan de hand van een korte video jou een uitgebreide analyse geven over je taalgebruik, je lichaamstaal en feedback geven over de video angle, kwaliteit van de opname etc. Ik heb de tips in mijn nieuwe cursus meteen kunnen toepassen, erg fijn! Loes weet duidelijk waar ze mee bezig is.

NATHALIE SCHITTEKATTE

Snuggles & Dreams

In de videoanalyse van Loes heb ik feedback gekregen op hoe ik overkom op video en ik heb tips en tricks gekregen voor verbetering. De tips en tricks lees ik door wanneer ik nieuwe video’s opneem zodat ik mijn boodschap nog beter overbreng op video. Deze analyse was een fijn duwtje in de rug om mijn videomateriaal te verbeteren en zo meer waarde te creëren voor mijn coach cliënten.
SOFIEKE DE JONGE

Life Coach, CSJ health

Super leuk om onze videoanalyse te lezen. Dit was een van de video’s waar we het minste blij mee zijn en dan toch dit horen is erg leuk! We nemen je tips mee bij alle nieuwe opnames!

LANDA PENDERS

Spirituele Fotograaf & Facilitator, Sacred School

review Rianne

VAN ONZEKERE NAAR KRACHTIGE COMMUNICATIE

Toen ik 10 jaar geleden begon met werken, was ik niet het type dat uitblonk in zelfverzekerde communicatie. Ik was timide, te onzeker om zichtbaar te zijn en mijn ruimte op te eisen. Want: ‘wie ben ik om ergens iets van te vinden? Er zijn zoveel mensen ouder, beter en slimmer dan ik. Wat heb ik te vertellen?’ Totdat ik er helemaal klaar mee was. Ik besefte dat als ik wilde dat mensen mij zagen staan, ik me uit zou moeten spreken. En laat ik daar nou net alle tools voor in handen hebben. De allereerste keer dat ik besloot om mijn zegje te doen vond ik het vreselijk. Want wat zou die ander wel niet van mij denken?

De afgelopen 6 jaar heb ik gewerkt als communicatie-taalstrateeg en mediatrainer voor CEO’s, bestuurders en politici. Daar heb ik geleerd hoe belangrijk kleine details zijn. Hoe simpele aanpassingen in je verbale en non-verbale communicatie kunnen zorgen voor meer zelfvertrouwen. Een krachtige uitstraling. En een betrouwbaar verhaal.

Mijn kracht? Ik zie jou. Ik maak lastige dingen simpel. Dat doe ik door je verbale en non-verbale communicatie te analyseren. Ik laat je zien wie je denkt dat je bent en hoe je overkomt. Ik laat je zien wat je écht zegt in woord en gebaar. Dit inzicht is onbetaalbaar. Door de praktische tips die ik eraan koppel, leer jij hoe jij met meer rust en zelfvertrouwen je training, dat webinar of die masterclass insteekt. Hoe je met meer zelfvertrouwen je aanbod doet. En hoe jij jouw communicatie in jouw voordeel kunt laten werken voor meer invloed, rust en zelfvertrouwen.

Dit had ik niet gekund zonder mijn eigen ervaringen en leerproces hierin. En zonder de werkervaring die ik daarna heb opgedaan bij het trainen van CEO’s, bestuurders en politici om in de media te komen. Ik heb een ontzettend scherpe en analytische blik als het gaat om jouw communicatie. In de videoanalyse van jouw training, webinar of masterclass laat ik je zien waar voor jou de kansen liggen.

Je kan het geven van die webinars en masterclasses ook anders ervaren, namelijk zo:

 • Met gezonde zenuwen maar zonder een gebrek aan zelfvertrouwen doe jij je ding.
 • Je bent je bewust van je communicatiestijl, je taalgebruik en je non-verbale communicatie.
 • Daardoor weet je snel in welke valkuilen je onbewust stapt en hoe je dat kan aanpakken.
 • Je snapt dat je jouw communicatie in je voordeel kunt laten werken zodat jij je krachtig en zelfverzekerd voelt als je jouw verhaal doet.
 • Je communiceert efficiënt, duidelijk en direct.
 • En bovenal: het voelt moeiteloos.

Dit klinkt perfect, toch? Van onzeker en met knikkende knieën een masterclass geven naar vol zelfvertrouwen voor een (online) groep staan.

Daar help ik je bij!

Met mijn unieke methode maak ik een (communicatie)analyse van jouw online opname. En laat jou daarmee zien hoe jouw verbale en non-verbale communicatie overkomt. Daarnaast ontvang je concrete tips die je direct kunt toepassen.

Ik geef transparant en helder aan wat ik zie in je lichaamshouding, je communicatiestijl, wat jouw taalgebruik zegt over jou en hoe jij jouw persoonlijke communicatie kunt versterken.

 

De positieve effecten daarvan zijn groots

Loes Broen

'Jouw communicatie bepaalt hoe jij je voelt en hoe anderen jou zien.'

DE SPREEK JE STERK – VIDEOANALYSE:

Voor ondernemers die meer uit hun webinar of masterclass willen halen.

 • Je gaat meer relaxt dat webinar of die masterclass in.
 • Je voelt nog meer vertrouwen in het claimen van je expertstatus.
 • Jij bent minder snel van je stuk te brengen als je het idee hebt dat alle aandacht en focus op jou is gericht.
 • Je kijkers blijven langer met aandacht naar je kijken.
 • Je voelt geen angst om op camera te praten, want je weet nu hoe jij je krachtig kunt voelen door je taalgebruik en communicatie aan te passen.
 • Mensen gaan eerder in op je aanbod omdat zij voelen dat jij je vol zelfvertrouwen presenteert.

Je krijgt inzicht in jouw communicatiestijl. Zowel in je taalgebruik als in je non-verbale communicatie. Hierdoor leer je wat dit zegt over jou en je wereldbeeld én hoe het overkomt op anderen. Taal is namelijk onlosmakelijk verbonden met communicatie. En taal is zelden neutraal. Door je bewust te zijn van de sturende kracht van taal kun je jouw persoonlijke communicatie versterken en je invloed vergroten.

Wat is jouw communicatiestijl? Wat zegt jouw taalgebruik over jou? Hoe komt jouw non-verbale communicatie over? En wat kun je doen om jouw communicatie in je voordeel te laten werken zodat je meer invloed, rust en zelfvertrouwen ervaart tijdens het geven van dat webinar of die masterclass.

Met deze videoanalyse zet je een eerste stap om op een andere manier naar jezelf te kijken. Je ontdekt wat je nog niet wist. En daardoor kan je vooruit.

DE SPREEK JE STERK – VIDEOANALYSE.

Leer hoe je authentiek en vanuit jezelf kan communiceren. Met zelfvertrouwen. En zonder algemene trucjes. Spreek Je Sterk en voel je krachtig in wat je zegt en hoe je het zegt. Deze videoanalyse is geen uitgebreid coachingstraject. Het is een eerste stap naar meer zelfvertrouwen krijgen. Een quickscan van je taalgebruik en non-verbale communicatie. Het is een blik in de spiegel. Daarom kan het zomaar zijn wat jij nodig hebt als je al een tijdje aan het struggelen bent.

Een videoanalyse is een efficiënte manier om JOUW COMMUNICATIE in beeld te brengen op een unieke manier. Het nodigt je uit om te kijken naar wie je daadwerkelijk ziet in plaats van hoe je denkt te zijn. Deze analyse laat jou zien hoe je overkomt bij anderen. En ik geef jou mee hoe je dit in jouw voordeel kunt laten werken.

Videoanalyse: 299,-

Stuur me jouw video.
En binnen 5 werkdagen ontvang jij jouw videoanalyse.

HET RESULTAAT VAN DE SPREEK JE STERK – VIDEOANALYSE.

Je krijgt inzicht in jouw communicatiestijl. In je taalgebruik en in je non-verbale communicatie. Hierdoor leer je wat dit zegt over jou en je wereldbeeld én hoe het overkomt op anderen. Taal is namelijk onlosmakelijk verbonden met communicatie. En taal is zelden neutraal. Door je bewust te zijn van de sturende kracht van taal kun je jouw persoonlijke communicatie versterken en je invloed vergroten.

‘Je ervaart rust en zelfvertrouwen in plaats van onrust en twijfels.’

Wat is jouw communicatiestijl? Wat zegt jouw taalgebruik over jou? Hoe komt jouw non-verbale communicatie over? En wat kun je doen om jouw communicatie in je voordeel te laten werken zodat je meer invloed, rust en zelfvertrouwen ervaart tijdens het geven van die online training, dat webinar of die masterclass?

Je maakt eindelijk de impact die je als ondernemer voor ogen hebt. Want je verhaal raakt jouw klant.’

Met deze videoanalyse zet je een eerste stap om op een andere manier naar jezelf te kijken. Je ontdekt wat je nog niet wist. En daardoor kan je vooruit.

‘Je ideale klant haakt niet meer af als jij aan je pitch begint, want je hebt handige tools die je verbaal en non-verbaal kan inzetten om de aandacht vast te houden.’

REVIEWS

Loes is een echte expert op het gebied van communicatie! Door haar videoanalyse geef ik met nog meer vertrouwen een masterclass. Als SEO-coach praat ik regelmatig voor grotere groepen, maar toch speelden de zenuwen nog weleens op. De scherpe blik en opbouwende feedback van Loes hebben ervoor gezorgd dat ik veel krachtiger kan communiceren en weet welke positieve invloed bepaalde ’trucjes’ hebben op de kijkers. Samenwerken met Loes is een aanrader voor iedereen (ondernemer of niet) die sterker en vol zelfvertrouwen wil communiceren, zowel verbaal als non-verbaal.

GABRIËLLA VAN ROSMALEN

De SEO-School

Super fijn dat Loes mijn video heeft geanalyseerd, hierdoor kan ik mijn boodschap nog beter overbrengen zodat mijn potentiele klanten het ook op de juiste manier ontvangen. Bedankt Loes!

SAMANTHA DE BRUIN

Ondernemer in de zorg

review anke

Ik dacht altijd dat ik zoveel mogelijk moest zeggen om een onderwerp goed uit te leggen maar ik wist niet dat je met korte en actieve zinnen veel meer bereikt. Mensen geboeid houden is namelijk net zo belangrijk als de inhoud en je wil dat het aankomt! Super fijn dat Loes mij o.a. dat inzicht heeft gegeven!

ROXANNE DIXON

Loes heeft mij ontzettend goed geholpen door mijn video te bekijken en feedback te geven. Zo was ik me er niet van bewust hoe vaak ik verkleinwoorden gebruik (wat afbreuk doet aan mijn verhaal) en heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de camera op ooghoogte te hebben. Heel waardevol en echt een aanrader 🙂 Dankjewel Loes!

DAPHNE MEDEMA

Gezondheidscoach Daphne

OVER LOES BROEN

Ik heb jarenlange ervaring als (online) communicatiestrateeg en mediatrainer van CEO’s, bestuurders en politici. Dit ben ik ook blijven doen toen ik in 2020 voor mezelf ben gaan werken. Omdat ik heb gemerkt dat met goede communicatiecoaching grote resultaten behaald worden, help ik met deze videoanalyse ondernemers om met meer invloed, rust en vertrouwen hun trainingen, webinars en masterclasses te geven.

Wat betreft opleidingen: in 2010 ben ik cum laude afgestudeerd op de invloed van politieke taal en is mijn scriptie is gepubliceerd in het Tijdschrift voor de Communicatiewetenschap. De afgelopen jaren heb ik zowel de NLP practitioner als de NLP master gevolgd, heb ik een coachingsopleiding afgerond, een 100 uurs training bij Tony Robbins gevolgd en sinds 2021 ben ik psychologiestudent.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

handen van Loes op het toetsenbord van haar laptop

Hoe werkt deze videoanalyse?

Heel simpel! Na aankoop, ontvang je een bevestigingsmail met de factuur. Daarna ontvang je een tweede mail met meer info en instructies.

Wat gebeurt er als ik mijn video te laat bij je inlever?

Als je jouw video te laat inlevert, dan vervalt je plek en kan ik deze niet meer voor je bekijken. Je krijgt dan 50% van het betaalde bedrag teruggestort op je rekening. 

Hoeveel tijd kost mij dit?

Het lezen van het rapport kost je een half uurtje van je tijd. Aan de slag gaan met je aanbevelingen, betekent oefenen, oefenen en oefenen. Gelukkig communiceer je de hele dag door en kun je direct aan de slag.

IK HEB HET GELD NU NIET MAAR IK HEB WEL HULP NODIG.

Oké, dat kan… In dat geval adviseer ik je om eerst mijn e-guide: ‘Eén blik zegt meer dan 1000 woorden, of niet?’ te lezen. Dit kan voor slechts 9,95. Hierin lees je alles over de invloed van je non-verbale communicatie op jezelf en op anderen. Handig, voor al je opnames!

Hoe weet ik of dit mij écht helpt?

Dat weet je natuurlijk nooit. Maar als je er echt niets aan hebt dan krijg je gewoon je geld terug: het hele bedrag. Dus bij twijfel gewoon doen, zou ik zou zeggen.

Kan ik de analyse na afloop met je bespreken?

Uiteraard! Je krijgt 2 keuzes:
1. je boekt direct een persoonlijke afspraak tijdens de aanvraag van de analyse.
Prijs: 74,-
2. je boekt een afspraak na ontvangst van de analyse.
Prijs: 149,-