PRAAT JE KRACHTIG - TAALSCAN

Zodat jij gehoord en gezien wordt. En niemand meer om je heen kan.

Loes zit buiten op een trap en kijkt lachend in de camera

WELK VERHAAL VERTEL JIJ JEZELF? WAT ZEG JE NOU ÉCHT?

Communiceren dat doet iedereen gewoon, toch? Dat is waar. Maar authentiek en effectief communiceren mét impact, dat is wat anders.

Jaren geleden kwam ik erachter dat het mogelijk is om je krachtig en zelfverzekerd te voelen met je taalgebruik. Had ik dat maar eerder geweten! Dat had me heel wat coachingstrajecten, frustraties en misverstanden bespaard. Het kostte me veel moeite en energie om me uit te spreken, mijn ruimte in te nemen en mijn grenzen aan te geven. En hoeveel gesprekken ik daar ook over voerde; het bracht me niet verder. Totdat ik besloot naar mezelf te luisteren én me uit te gaan spreken.

En jij kan dat ook.

Stel je eens voor dat er eindelijk naar je geluisterd wordt. Hoe zou jij je dan voelen? Wat zou je doen? Ik wed dat je dan makkelijker keuzes maakt. Dat je meer zelfvertrouwen hebt. Dat je assertiever bent. Je grenzen aangeeft én je plek inneemt.

Waarom ik dit zeg? Omdat ik weet hoe groot de kracht van taal en communicatie kan zijn. En omdat kleine aanpassingen in je taalgebruik kunnen zorgen voor grote veranderingen.

Met deze Praat Je Krachtig – Taalscan krijg je inzicht in wat je nou eigenlijk écht zegt!

Dus, ben jij er klaar voor om met meer invloed, rust en zelfvertrouwen je uit te spreken?

LOOP JIJ HIER TEGENAAN?

 • Jij durft je niet uit te spreken.
 • Je hebt weinig zelfvertrouwen.
 • Jij vindt het lastig om je plek in te nemen.
 • Jij vindt het moeilijk om jezelf krachtig te presenteren.
 • Jij hebt het gevoel dat niemand naar je luistert.
 • Je hebt het idee dat niemand je begrijpt.
 • Het maakt je onzeker, dat je niet weet wat je moet zeggen. Hoe je iets moet zeggen.

WAT ALS DIT JOUW SITUATIE IS?

 • Je hebt inzicht in je taalgebruik.
 • Je durft je uit te spreken.
 • Je voelt je krachtiger.
 • Je gaat vol zelfvertrouwen een gesprek aan.
 • Je weet hoe je jezelf sterk kunt presenteren.
 • Jouw taalgebruik versterkt je.
 • Er wordt naar je geluisterd.

€ 795,- excl. btw

WAT JE KRIJGT

 • Kennismaking:     15 min.
 • Gesprek:             45 min.
 • Rapport met een analyse van je taalgebruik.
 • Concrete tips om je taalgebruik te versterken zodat jij meer zelfvertrouwen voelt.
 • Inzicht in wat je zegt, hoe je overkomt én hoe je dat in je voordeel kan laten werken.
 • Online via Skype/Zoom.

Loes Broen

'Zeggen wat je denkt’, is niet zo simpel als het lijkt. Het gaat om snappen hoeveel impact taalgebruik heeft op JOU en een ANDER.'

HET RESULTAAT VAN DE PRAAT JE KRACHTIG – TAALSCAN.

Je krijgt inzicht in jouw taalgebruik. Hierdoor zie je wat dit zegt over jou en je onbewuste overtuigingen, je wereldbeeld én hoe jij overkomt op anderen. Taal is namelijk onlosmakelijk verbonden met communicatie. En taal is zelden neutraal. Door je bewust te zijn van de sturende kracht van taal kun je jouw invloed vergroten. Je neemt je plek in. Je geeft je grenzen. Je durft je uit te spreken.

‘Je laat niet langer meer over je heen lopen. Je geeft je grenzen aan.’

Wat zegt jouw taalgebruik over jou? Hoe komt jouw taalgebruik over op anderen? En wat kun je doen om jouw taalgebruik in je voordeel te laten werken?

‘Jij voelt je eindelijk gehoord en gezien. Je durft je ruimte in te nemen. En voelt je daar sterk bij.’

Met deze taalscan kijk je op een andere manier naar jezelf. Je ontdekt wat je nog niet wist. Welk verhaal jij onbewust tegen jezelf vertelt. Hoe anderen jou zien. En daardoor kan je vooruit.

‘Jij durft je stem te gebruiken. Je mening te uiten. Te zeggen wat je vindt. Zelfverzekerd en krachtig. Vanuit jezelf.’

REVIEWS

Loes neemt de tijd voor je en biedt een luisterend oor. Ze vraagt op de juiste punten door en geeft fijne adviezen. De taalscan maakt de coaching van Loes uniek en leert je vanuit een andere invalshoek naar jezelf te kijken. Je krijgt inzicht in wat je echt zegt. Ik raad Loes zeker aan!

ANNEMIEKE VAN DER ZWAN

HR-adviseur

Loes heeft een sterk observerend vermogen. Zij is in staat om in korte tijd in te zien waar het probleem ligt en kan vervolgens op constructieve wijze jou in laten zien welke punten je tegenaan loopt en hoe deze te veranderen. Ze is toegewijd, enthousiast en kan goed motiveren. Eigenlijk is een consult bij Loes Broen een must voor iedere vrouwelijke young professional die heldere communicatie nastreeft en zich beter wil profileren.

ANGELA VERHOEVEN

Adviseur bedrijfsvoering

OVER LOES BROEN

Ik heb jarenlange ervaring als communicatiestrateeg en mediatrainer van CEO’s, bestuurders en politici. Dit ben ik ook blijven doen toen ik in 2020 voor mezelf ben gaan werken. Omdat ik heb gemerkt dat met goede communicatiecoaching grote resultaten behaald worden, help ik sinds dit jaar vrouwen om hun persoonlijke communicatie te perfectioneren. Je taalgebruik zegt veel over hoe je de wereld ziet. En over hoe je jezelf ziet. Door dit in kaart te brengen, zie je waar de oplossingen voor je problemen zijn.

Wat betreft opleidingen: in 2010 ben ik cum laude afgestudeerd op de invloed van politieke taal en is mijn scriptie is gepubliceerd in het Tijdschrift voor de Communicatiewetenschap. De afgelopen jaren heb ik zowel de NLP practitioner als de NLP master gevolgd, heb ik een coachingsopleiding afgerond, een 100 uurs training bij Tony Robbins gevolgd en sinds 2021 ben ik psychologiestudent.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Handen houden een telefoon vast om een kennismaking met Loes in te plannen

Hoe werkt deze TAALSCAN?

Heel simpel! Na aankoop, ontvang je een bevestigingsmail met de factuur. Daarna ontvang je een tweede mail om een afspraak te plannen.

Hoeveel tijd kost mij dit?

Het lezen van het rapport kost je een half uurtje van je tijd. Aan de slag gaan met je aanbevelingen, betekent oefenen, oefenen en oefenen. Gelukkig communiceer je de hele dag door en kun je direct aan de slag.

Hoe weet ik of dit mij écht helpt?

Dat weet je natuurlijk nooit. Maar als je er echt niets aan hebt dan krijg je gewoon je geld terug: het hele bedrag. Dus bij twijfel gewoon doen, zou ik zou zeggen.

Kan ik de taalscan met je bespreken?

Uiteraard! Een kennismaking en 1:1 gesprek zit in begrepen in de prijs.

Een 1:1 aftercall kun je boeken als je de resultaten met me wilt bespreken.

Je krijgt twee mogelijkheden:

1. je boekt direct een persoonlijke afspraak tijdens de aanvraag van de taalscan.
Prijs: € 119,-
2. je boekt een afspraak na ontvangst van de analyse.
Prijs: € 179,-