Over Loes

OVER LOES EN WERK

Leuk dat je hier bent! Ik zou graag zeggen dat ik weet wat jou hier heeft gebracht, maar daar kan ik alleen maar naar gissen. Daarom doe ik gewoon even de aanname dat je meer wilt weten over mij. Of op zijn minst meer wilt weten over mijn achtergrond en werk.

Bij deze dus.

 • Jouw freelance en interim communicatiestrateeg;
 • Jouw Communicatiecoach.
  Met onze Wat Zeg Je Nou Echt – Taalscan, help ik jou om inzicht te krijgen in wat je écht zegt!
 • Jouw Communicatietrainer;
 • Jouw Communicatieadviseur;

OVER STUDIE ENZO

 • Achtergrond in Politieke Communicatie;
 • Afgestudeerd op politieke taal;
 • Fascinatie voor (non-verbale)communicatie en de kracht van taal;
 • NLP practitioner;
 • NLP master;
 • Coachingsopleiding Professioneel Coachen afgerond;
 • Robbins-Madanes Trained Coach;
 • Psychologie student.

OVER JOUW COMMUNICATIEBUREAU

Jouw Communicatiebureau is ontstaan vanuit de overtuiging dat goede communicatie voor iedereen duidelijk en toegankelijk is. Goede communicatie sluit niet uit maar verbindt. Goede communicatie is eenvoudig. Niet ingewikkeld. Goede communicatie leidt tot positieve veranderingen en resultaten. Zowel in je privéleven als in het werkende leven.

Jouw Communicatiebureau werkt samen met freelance social media specialisten, designers en online marketeers zodat wij jou bij ieder communicatievraagstuk kunnen helpen.

Laat het ons weten als je een vraag hebt. Plan een een kennismaking met Loes in om je wensen te bespreken! Ben je niet zo’n beller? Vul dan het contactformulier in!

IETS MEER OVER LOES BROEN

Ik ben afgestudeerd op de invloed van (politieke) taal en communicatie. Mijn scriptie is gepubliceerd in het Tijdschrift voor de Communicatiewetenschap.

Na mijn studie ben ik gaan werken als communicatieadviseur. Eerst in het bedrijfsleven en later bij de overheid. Mijn liefde voor de invloed van taal en communicatie is altijd gebleven. In 2016 heb ik me verdiept in Neurolinguistisch Programmeren (NLP). Ik heb zowel de practitioner als de master afgerond. Tijdens die periode is mijn interesse in het combineren van taal en coaching gewekt. Want hoe praatte ik tegen mezelf? Welk verhaal vertel ik tegen mezelf? En hoe heeft dat mijn keuzes beïnvloed?

In 2017 heb ik naast mijn werk als communicatieadviseur een coachingsopleiding gevolgd. En begin 2021 heb ik de Tony Robbins Intervention Lifecoaching opleiding afgerond. Sinds 2019 werk ik met veel plezier als zelfstandig communicatiestrateeg in Den Haag.

Of je mij nu inhuurt als communicatiecoach, -trainer -of adviseur; ik breng altijd een portie nuchterheid, een gezonde dosis realiteitszin en een rotsvast vertrouwen in eigen verantwoordelijkheid met me mee. Oh ja, en up to date kennis over alles wat met (online) communicatie te maken heeft. Ik geloof in ‘niet lullen maar poetsen’ en aanpakken. En ik doe mijn werk vanuit de beste intenties met de wil voor de beste resultaten. Ik heb een overkoepelende blik op wat er speelt. Leg snel verbanden, zie mogelijkheden en denk in kansen. Ik ben gedreven en enthousiast, met de oprechte ambitie om het beste resultaat te bereiken.

Heb je dit nodig in je team of organisatie? Laat het me dan weten door even contact op te nemen! Dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen!

KHALIL GIBRAN

“Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat meestal de liefde verloren.”

PUBLICATIES LOES BROEN

De Landtsheer, C., Broen, L. & Kalkhoven, L. (2011). De beeldspraak van Geert Wilders.

Etmaal van de Communicatie-wetenschap, Universiteit Twente, januari 2011, 25 p.

De Landtsheer, C., Kalkhoven L., Broen L. - De beeldspraak van Geert Wilders, een Tsunami over Nederland?

Tijdschrift voor communicatiewetenschap – ISSN 1384-6930 – (2011).

Lieuwe Kalkhoven, Loes Broen and Christ’l de Landtsheer. – The ’radicalization’ of political language, a Tsunami over the Netherlands?

Paper 6th ECPR Conference, Reykjavik (2011).

Gratis werkboek: Word gezien en gehoord zodat niemand meer om je heen kan.

Dit werkboek is voor jou als het zweet je uitbreekt bij alleen al de gedachte dat je straks in een groep moet vertellen wie je bent. Als je nerveus bent voor die belangrijke presentatie. Of een afkeer hebt van netwerkevents met andere mensen waar je iets mee moet.

Het goede nieuws: je kunt er iets aan doen. Gebruik dit werkboek met vier oefeningen als tool om sterker in je schoenen te staan, je uit te spreken en zelfverzekerd je ruimte te claimen.

Als je dit werkboek download dan ga je ook akkoord met het verwerken
van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.