Aanbod

Wist je dat jij met jouw communicatie bepaalt hoe jij je voelt en hoe anderen jou zien? Met de Communicatiekracht – Call voel jij je in 45 minuten sterker en zelfverzekerder.

Het is een quickscan van jouw verbale en non-verbale communicatie. Het resultaat: na dit gesprek weet jij precies hoe je met jouw communicatie meer invloed, rust en zelfvertrouwen oproept in je hoofd en in je leven.

Wist je dat jij bepaalt hoe anderen jou zien? Met de Spreek Je Sterk – Videoanalyse krijg je inzicht in de manier waarop jouw communicatie bepaalt hoe jij je voelt en hoe anderen jou zien.

Een videoanalyse is een unieke kijk op jezelf vanuit de blik van een ander. Het maakt het onbewuste is zichtbaar en laat zien welke impact dit heeft op jou en je kijkers. Het resultaat: met deze analyse weet jij precies hoe je meer invloed, rust en zelfvertrouwen voelt tijdens video opnames.

Wist je dat jij bepaalt hoe anderen jou zien? Met de Praat Je Krachtig – Taalscan krijg je inzicht in de manier waarop jouw taalgebruik bepaalt hoe jij de wereld ziet.

Het is een quickscan van jouw taalgebruik. Het resultaat: een analyse en concrete tips om je taalgebruik in je voordeel te laten werken.

Wil jij leren hoe je jezelf krachtig uitspreekt zodat je wordt gehoord en gezien?

Met hulp van Jouw Communicatiecoaching leer je in 4 maanden alles over de sterke en zwakke kanten van jouw taalgebruik, je verbale en non-verbale communicatie, hoe jij jezelf ziet, hoe anderen jou zien en hoe je dat in je voordeel kunt gebruiken.

Gebruik deze e-guide als gids om invloed te hebben met jouw non-verbale communicatie.

Hoe wil jij dat anderen jou zien? Hoe wil jij overkomen? Met deze e-guide in magazinevorm, ontdek jij de kracht van jouw non-verbale communicatie.

Nu voor 12,95

 

Gebruik dit werkboek als tool om je uit te spreken en je stem te laten horen. Zodat óók jij gehoord en gezien wordt. Want dat verdien je!